ACTIVITĂŢi ARTISTICE

Ana-Maria Gălețeanu
Zâmbetul şi buna dispoziţie nu-mi lipsesc niciodată.

 ACTIVITĂŢi – PROIECTE – COLABORĂRI

2015

Vorba Verde

Vorba Verde este un proiect pitoresc care descrie cu tuş, creion şi culoare zicători, ghicitori şi vorbe din popor, transformându-le în lucrări de artă care ne îndeamnă să fim optimişti, să vedem darul din spatele unei situaţii mai grele, iar zâmbetul şi starea de bine vin împreună cu lucrarea de artă şi înţelepciunea populară.

FacebookPhoto

Facebook: www.facebook.com/VorbaVerde


2014 – 2015

– Gradiniţa „Dani’s Children”-

Colaborez cu Gradiniţa Dani’s Children pentru opţionalul de pictură, desen şi bricolaj. La atelier creativitatea se îmbină cu distracţia, pictura, desenul, bricolajul şi copiii învaţă cum să creeze lucruri cu propriile resurse folosind materiale precum carton, lipici, acuarelă, nasturi, carioci, flori etc. Pe lângă noţiuni care ţin de tehnici, îi învăţ ce înseamnă curajul, recunoştinţă, încrederea în propriile puteri şi îi susţin să aibă grijă de copacii reunoştinţei pe care i-au realizat la atelier şi care în fiecare săptămâna inverzesc şi înfloresc.


2014

– “Eu Sunt Creativ” la Noaptea Albă A Institutelor Culturale –

„Eu sunt creativ“ a fost un atelier distractiv susţinut de mine şi Octav Ungureanu la Institutul Cultural Român. Timp de două ore copiii cu vârstele curprinse între 6 ani şi 10 ani au învăţat să deseneze un personaj de bandă desenată şi au personalizat obiecte folosind diverse materiale.


2014

– „SciK!DS” – Festivalul Ştiinţei –

În luna septembrie am participat la Festivalul Ştiinţei organizat la Promenada Mall de SciKIDS şi Asociatia faSCInation. Două zile am susţinut un workshop de desen cu teme diferite în fiecare zi. În prima zi, copiii au desenat pe o pânză obiecte care se încarcă cu energie de la o portocală, iar a două zi s-au pus în pielea unui om de ştiinţă şi au desenat câte un obiect din propriul laborator imaginat.
SCIKIDS si GAMEART


2014

– “Pictează-ţi Tricoul La CBG” –

Am colaborat cu Creative Board Gaming la o serie de workshop-uri de pictură pe tricouri. Toţi cei care au participat au învăţat cum să folosească culorile pentru textile, cum să transforme un tricou mai vechi într-unul interesant şi cel mai important lucru învăţat a fost că pot singuri să picteze fiind încrezători în propriile puteri.

Pentru mai multe imagini, vizitaţi site-ul Game Art şi pagina Creative Board Gaming.


2013

– Gradiniţa „Cei Trei Muschetari” –

Am c0laborat cu Gradiniţa Cei Trei Muschetari pentru opţionalul de pictură şi desen. Atelierul se desfăşura o dată pe săptămâna în incinta grădiniţei. Sub îndrumarea mea, copiii au realizat lucrări în acuarelă, creioane colorate, carioci şi tehnici mixte, iar în iunie 2014, am expus lucrările în grădiniţă şi la Liceul Mihai Viteazul din Bucureşti unde s-a ţinut serbarea copiilor.


2012

– „Game Art” –

Game Art este un mic business pentru oamenii pasionaţi de artă digitală, jocuri video, benzi desenate, ţinuturi SF şi locul unde ideile şi pasiunile sunt transformate în tricouri, tablouri, pereţi pictaţi, cadouri haioase şi unice.

best_gameart_logo_ever

Site: http://gameart.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/GameArtRo


2011

– Hotel Cumpătu din Sinaia –

În 2011 Hotelul Cumpătu din Sinaia a adunat lucrări realizate de artişti plastici în acuarelă, ulei pe pânză, tempera, cu scopul de a aduce o pată de culoare artistică în camerele disponibile turiştilor şi de a promova tinerii artişti. Timp de un an, o parte dintre lucrările mele s-au găsit în camerele hotelului, fiind vizionate de mulţi turişti.


2010

– Pictură Murală la Biserica din Comuna Scorţeni –

Am pictat Biserica din Comuna Scorţeni subîndrumarea profesorului şi a şefului de şantier Ion Laurenţiu Achitenie alături Mariana Grosu, Adrian Bărbunea şi Silviu Roşca.


2010

– Castel Film & DaDa Wokshop – “Cei Trei Muschetari” –

Cei Trei Muschetari” este filmul pentru care producătorii au colaborat cu Fabrica DaDa pentru costumele şi măştile actorilor. Eram împărţiţi în echipe mici în funcţie de specializările fiecăruia. Unii realizau bijuterii, alţii creau costume, o altă echipă se ocupa de măşti. Eu am lucrat la crearea măştilor împreună cu alţi 9 oameni. Realizăm măştile de la zero, le decoram şi pictam păstrând tema carnavalului.

*the making of : https://youtu.be/IQAiQOODhf0


2007

– Restaurare la Patriarhia Română din Bucureşti –

Timp de o lună de zile am participat la restaurarea picturii murale de la Patriarhia Română. Am curăţat peretele şi am folosit tehnică „integrării” restaurând pictură murală.

Lasă un comentariu