~EU~

 

CFR (14) *Hai sa vorbim

*hai sa ne intalnim,

*hai sa radem,

*hai sa dansam,

*hai sa pictam,

* hai sa  ne facem cadou  zile  frumoase.

 

Pentru comenzi raspund la adresa de e-mail: AnaCrafty@gameart.com

Iata un interviu cu mine:

http://therightone.ro/interviu-ana-maria-galeteanu-gameart/

Iata ce se spune despre mine:

Ana zambeste.
Ana poate sta singura, „inchisa” intre cativa pereti si ar gasi ceva de creat, de construit, de desenat, de scris, de fotografiat.
Pentru ca Ana zambeste.
Si pentru ca printre primele propozitii scrise de noi a fost si „Ana are mere”, Ana reuseste sa ne aduca aminte de momentele alea pseudosupermagice din copilarie cand totul era numai „:)” si numai dorinta de a afla si a juca si a experimenta.
Ana zambeste.
Si fiind astfel, incearca si vrea sa incerce tot felul de lucruri pe care unii (neavizati) le-ar numi „extreme” – sarit cu parasuta, rafting, tiroliana, parapanta, calatorii prin Japonia si Noua Zeelanda si pe oriunde i se permite sa…

da, ai ghicit, sa zambeasca.
Pentru ca, nu-i asa, Ana bine, nu ma repet. (zambeste! Na, am zis-o!)

Anei nu ii este frica sa experimenteze, nu se da in laturi la a incerca tot timpul ceva nou, ii place sa surprinda si prin asta se surprinde pe ea insasi. Crede in karma si considera ca 15 minute de furie si dezgust se recupereaza in ore intregi. Asa ca prefera sa….stii tu.

Dar stiti care este de fapt farmecul Anei?
Este faptul ca ea este o mica parte din noi toti…doar ca iese la suprafata doar in anumite momente, acele clipe in care, desi poate haos in jurul nostru, gasim puterea sa zicem
„Eh, macar pot sa musc din marul asta si sa zambesc!”.

28 de gânduri despre &8222;~EU~&8221;

      1. :D…cu siguranta ca atunci cand ne propunem ceva reusim , insa nu intotdeuna ne si multumim cu ce obtinem si vrem mai mult..mai mult…pana schimbam visul..:D

  1. Felicitari pentru blog si pentru lucrari! „Keep up the good work”, vorba neamtului! O sa va adaug cu drag in lista mea!
    Corina Popescu (Midnight Mirage)

    1. sunt curioasa ce anume te-a facut sa spui ca par posesiva … nu trebuie sa existe o stare pentru daruire, pentru ca se intampla de la sine oricand , oricum. 🙂 depinde la ce fel de daruire te referi 😛

      1. Aura infailibila a descrierii tale: siguranta autoritara, neindoielnic.
        Voi, pictorii, cand printr-o tusa mai accentuata, definiti o trasatura de caracter, ce aveti in vedere? Apropo de Modigliani, citat. Am mai intalnit genul.
        Oricum, nu fac rabat decentei. Sa spunem, in plan altruist!?Esti in blogroll, pentru ca meriti! Noi, ca Madi si Onu Blog, pe cand?
        O zi in straluciri de curcubeu!

      2. avem in vedere trasatura de caracter asa cum o simtim noi… poate sa nu fie reala din perspectiva altora, dar pentru noi , ceea ce vedem sa fie real .:)

  2. a fost ‘de ajuns’ [nu suficient’ sa citesc MODIGLIANI si vorbele sale,
    sa arunc o privire destul de grabita, pentru a ma reintoarce, de’nata ce voi putea, peacest blog, cu mare placere si curiozitate
    asadar,
    BUN GASIT

    eu nu am rubrica de link exch…, dar am blogroll si flux RSS
    🙂

  3. Ce-i drept m-am uitat asa in mare si am ramas placut surprins de ceea ce am vazut, foarte frumos blog-ul, foarte frumoase lucrarile, ceasurile muzicale sunt superbe, minunat..
    Mihaela te felicit pt. ceea ce faci si mai ales pentru ca iubesti arta si bineanteles pt. blog.
    Ciprian Cheovari- Satu Mare

  4. „* hai sa ne facem cadou zile frumoase.”
    Ce alta marturie, ca profilul tau placut, emana bucurie?
    Eu ti-as spune, Lumina Asiei.
    De ce?
    Nu stiu,
    Ceva din expresia chipului tau, ma duce cu gandul la seninatatea pura a lui Siddartha, Print Indian.
    Natura a fost cu tine, darnica.

    Madi si Onu

  5. what a wise girl in such a young age …when we admire some thing in Saudi Arabia , we say (mashallah) to protect it from bad eyes ….so i am saying mashallah for you young girl …keep up the good work .

  6. Buna, ma uitam intamplator la tablouri pe net si uite de cine am dat….
    ce surpriza placuta se te intalnesc aici dupa atata timp! Eu sunt Andreea de la Palatul Copiilor sigur iti mai amintesti cate un pic de mine. Te pup si te felicit pentru acest blog minunat. :*

Lasă un comentariu