Intalneste-te cu EIFERT János, aici in Bucuresti!

  „Pentru mine fotografia este un joc. Un joc foarte serios. Inseamna cunoasterea lumii, intalniri, noi sarcini si libertatea de a-mi comunica gandurile prin limbajul meu propriu vizual. A privi – a vedea – a vizualiza; aceasta este menirea (sarcina) fotografului, in timp ce incearca sa pastreze echilibrul la limita imaginatiei si realitatii.” – declara Eifert János in albumul sau care poarta acelasi titlul cu expozitia: ARS POETICA.

Institutul Balassi – Institutul Maghiar din Bucuresti – organizeaza si de data aceasta, ca in fiecare an, evenimente fotografice cu ocazia Zilei Fotografiei in Romania (ziua de nastere a lui Szathmáry Pap Károly – Carol Popp de Szathmári).

In 2016 il vom avea ca invitat pe domnul EIFERT János, unul dintre cei mai cunoscuti artisti fotografi contemporani, personalitate marcanta a artei fotografice mondiale.

Evenimentul va avea loc pe data de 12 ianuarie 2016, ora 19 prin vernisajul expozitiei ARS POETICA la Institutul Balassi – Institutul Maghiar din Bucuresti, iar miercuri, 13 ianuarie 2016, continua de la ora 18 cu workshopul Photo&Food / Food Photo, tinut de fotograful EIFERT János si bucatarul ORBÁN Ferenc. Participantii vor avea ocazia sa primeasca sfaturi si sa invete la fata locului despre fotografierea de mancaruri deosebite (food photography) din experienta unuia dintre cei mai cunoscuti fotografi maghiari din lume.

Pentru detalii si inscrieri trimiteti un e-mail la adresa: bumkk [arond] bumkk.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s