Handmade pt bebelusi

Hello everybody,

Iata ce am creat zilele aceastea pentru o fetita de 3 luni. Am taiat, am combinat ,am cusut si mi-a iesit un body pentru mini balerina si o pernuta care rade cu gura pana la urechile verzi. Cum vi se pare?

Anunțuri

8 gânduri despre „Handmade pt bebelusi

  • M-am distrat cand le-am facut, iar cand le-am daruit, parintii fetitei au fost super incantati. Merci mult:D
   Daca vrei ceva legat de jocuri (handmade-uri, tricouri pictate, picturi, desene), just tell me 😀

 1. Arata bine.Sunt curios cum ii sta si fetitei, astept o poza 🙂
  Imi faci si mie unul ? Marime mai mare 🙂

  Si perna e haioasa, Cu ce este umpluta si din ce este materialul ?

  • Si eu sunt curioasa cum ii sta. Ieri am constatat ca i-am luat body-ul cu un numar mai mare(dar copiii cand sunt mici cresc de pe o zi pe alta). Perna este umpluta cu un material antialergic si eu am facut fata de perna care poate sa fie data jos si spalata. Practic :D.
   Scrie-mi pe mail ce anume vrei si iti fac cate pernute vrei. 😉

 2. De câteva luni, de când am luat, cu inima-n dinți, hotărârea de-a ieși în lume la târguri și expoziții cu bijou-urile mele, am primit certitudinea unui lucru pe care îl țineam pentru mine: în România, dar, mai ales în Timișoara, nu există o comunitate handmade… Ca „handmader”, te pândesc, în schimb, o grămadă de vicleșuguri și mârșăvii din partea… concurenței, care e mare și diversă, că mare ți-i grădina, Doamne! Mai nou, orice elevă de liceu (s-a depășit de mult pragul cu „orice studentă”) face lucrușoare handmade. Dar nu asta-i problema. Problema e că fătucele acestea nu știu să-și aprecieze munca și creațiile, oferindu-le la prețuri de nimic (mai ieftine decât chinezăriile), dar, mai rău, bătându-și joc de munca lor, își bat joc și de a mea. Pentru că O.K., te gândești că trebuie să vinzi, chiar și pe nimic, numai să vinzi, iar prin acest lucru mă obligi și pe mine la un asemenea gest. Sau mă pui în situație jenantă față de client, trebuind să-i explic acestuia ce înseamnă de fapt să-ți apreciezi munca și de ce eu vând mai scump. Mă rog, asta-i altă problemă, despre care voi încerca să scriu altă dată.

 3. De câteva luni, de când am luat, cu inima-n dinți, hotărârea de-a ieși în lume la târguri și expoziții cu bijou-urile mele, am primit certitudinea unui lucru pe care îl țineam pentru mine: în România, dar, mai ales în Timișoara, nu există o comunitate handmade… Ca „handmader”, te pândesc, în schimb, o grămadă de vicleșuguri și mârșăvii din partea… concurenței, care e mare și diversă, că mare ți-i grădina, Doamne! Mai nou, orice elevă de liceu (s-a depășit de mult pragul cu „orice studentă”) face lucrușoare handmade. Dar nu asta-i problema. Problema e că fătucele acestea nu știu să-și aprecieze munca și creațiile, oferindu-le la prețuri de nimic (mai ieftine decât chinezăriile), dar, mai rău, bătându-și joc de munca lor, își bat joc și de a mea. Pentru că O.K., te gândești că trebuie să vinzi, chiar și pe nimic, numai să vinzi, iar prin acest lucru mă obligi și pe mine la un asemenea gest. Sau mă pui în situație jenantă față de client, trebuind să-i explic acestuia ce înseamnă de fapt să-ți apreciezi munca și de ce eu vând mai scump. Mă rog, asta-i altă problemă, despre care voi încerca să scriu altă dată.

  • da, toata lumea vrea sa vanda orice oricum si oriunde… unele lucruri sunt faine, altele nu… pacat ca nu exista… dar uite.. ai venit cu o super idee. te-ai gandit sa faci ceva in directia asta? sunt convinsa ca o sa ai foarte multi sustinatori „handmade-ri” iar eu o sa ma numar printre ei. astept sa imi dai de stire:D

   scuza-mi raspunsul inatarziat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s