Magazin online: ceasurimuzicale.com – Masoara timpul cu artistul preferat!

iata ce mi-a dat claudia si mi-a facut o mega-surpriza 😀 s-a scris despre ceasurile pe care le facem impreuna  pe  metropotam click si aici

Cu totii stim ca muzica este o sursa de inspiratie pentru cele mai variate exprimari artistice, oferind sentimente si idei care se pot transpune in forme vizuale de toate felurile. In cazul de fata, doua artiste romance au transformat pasiunea lor pentru muzica intr-o forma de arta decorativa, si anume in ceasuri muzicalefacute din viniluri.Lennon  Lennon

Caracteristicile care scot din tipare ceasurile muzicale ale celor doua artiste (Ana-Maria si Claudia) sunt de apreciat atat din punct de vedere muzical, cat si din punct de vedere artistic. Discurile cu care sunt realizate ceasurile sunt discuri originale pe care doritorii si le aleg dintr-o colectie, le comanda sau vin cu ele de acasa, in functie de preferinte.

Muzica de pe vinil stabileste felul in care va arata ceasul, artistele luand ca punct de reper albumul sau cariera artistului respectiv pentru a realiza un design. Astfel, in galeria de pe site putem admira ceasuri dedicate lui Mick Jagger, John Lennon, The Eagles sau Kate Bush, cat si ceasuri facute din discurile lui Stefan Hrusca, Mircea Vintila sau Maria Tanase si ne putem informa cu scurte descrieri ale artistilor si ale modelelor desenate pe ceas.

Elton John Elton John2

Sectiunea de informatii  este una extrem de bine pusa la punct, clientii putand afla detalii despre intreg procesul de creatie, despre intretinerea vinilurilor si a ceasurilor muzicale, detalii tehnice despre discuri si chiar un videoclip despre cum sunt fabricate.

Felul in care se calculeaza pretul ceasului este prezentat in detaliu, iar acesta poate varia in functie de pretul discului, de manopera si de alte materiale aditionale. Artistul si casa de discuri de care apartine discul, cat si numarul editiei si raritatea sa sunt factori importanti care stabilesc pretul de pornire, acesta situandu-se intre 10 si 100 de lei. Manopera variaza intre 20 si 100 de lei, in functie de complexitatea sa, aceasta putand fi pictura sau colaj, iar materialele aditionale ale ceasului au pretul fix de 20 de lei.

Maria Tanase  Maria Tanase

Puteti alege un ceas de perete cu diametrul de 25 sau 30 cm sau un ceas de birou cu diametrul de 18 cm, sau, pentru gusturi excentrice, puteti alege cel mai silentios si original ceas dintre toate, singurul produs in serie, si anume ceasul invizibil, la magnificul pret de 3 lei!

UB40 UB40

Astfel, daca doriti sa va masurati si voi timpul prin intermediul muzicii preferate, pe Claudia si Iulian ii mai puteti gasi alaturi de ceasurile lor si la majoritatea targurilor de hand-made sau la manifestarile artistice stradale din Bucuresti, invitandu-va sa le explorati live o parte din colorata galerie de produse.

Un gând despre &8222;Magazin online: ceasurimuzicale.com – Masoara timpul cu artistul preferat!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s