ceasuri muzicale

ceasuri :

25 de gânduri despre &8222;ceasuri muzicale&8221;

 1. Daca cineva ar face 1 singur ceas pe disc de platina se vor bate toti pe el. De aceea nici nu a avut nimeni curaj sa faca pana acum. Va trebui sa faca 10 astfel de ceasuri si fara reclama pe net. 😀

  1. paul, asa imi faci tu reclama? eu lucrez asa : munca si pretul munca si pretul… nu e mai bine asa? (poate nu-ti mai dau pick-up-ul inapoi:P)

  1. aaa… da… o sa plateasca cel mai mult, iti dai seama :)) o sa ii spun cat il costa de fata cu voi… ca sa va amuzati de el =))

  1. si noi pe tine,nu-i asa Paul? din dragoste pt noi cred ca Paul o sa fie bun cu noi si o sa doneze 9,5% din salariul lui pt plecarea noastra in Peru 😀 !!! VALABIL PT TOATA LUMEA 😀

 2. Chiar pleci în Peru ??? Ce interesant va fi ! Să-ţi iei un şal din lână de vicunha. Cică sunt scumpe, dar sunt cele mai bune din lume.

  Off topic. Blogul meu „Noua abordare a lecturii” a primit căsuţă nouă, hăinuţe noi şi un nume nou. Te invit cu drag la inaugurare, pe http://zinnaida.ro/ , la Zinnaida’s ART Club ! Dacă-ţi place, te rog schimbă şi în blogroll. Mulţumesc !

  1. imi doresc sa plec in peru, plecarea depinde de cat de repede strangem banutii sa plecam, eu si alex… este foarte scump biletul de avion….dar pana la anul, asta e termenul sa ii strangem si sa fugim cateva saptamani acolo:D abia astept:D

   *imi place noua schimbare si felicitari pt alegerea facuta.
   *mi-ar placea la numele meu, inaintea numelui sa treceti si blogul, adica pete de culoare M. Galeteanu…. arata mult mai bine asa .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s