Artistic Dirty Car

Scott Wade, un om care a demonstrat, alaturi de atatia altii, ca din orice lucru poate iesi ceva frumos, chiar si dintr-un geam de masina murdar.


Scott Wade este un grafician talentat, din Wimberley, Texas, care adora sa isi „pateze” mainile. Isi deseneaza adesea imagini dintre cele mai diverse pe luneta masinilor sale si a sotiei, folosindu-se numai de propriile maini, de praf si de cateva pensule. De la Mona Lisa pana la portretul lui Albert Einstein, Wade a creat o serie de opere de arta care au inghetat de multe ori traficul.


Domnul Wade nu isi conduce masina pe drumuri prafoase pentru a nu isi acoperi geamurile de colb. In schimb, foloseste ulei, un tip special de tarana si un uscator de par pentru a o imprastia pe geamuri. Acest proces nu dureaza mai mult de 10 minute.

Lucrul cu praf inseamna ca marile lui capodopere sunt ruinate de fiecare data cand ploua, dar Scott Wade priveste aceasta ca pe o oportunitate de a crea opere de arta chiar si mai impresionante. Trebuie sa recunoastem ca este mult mai spectaculos decat sa scrii „Spala-ma” pe un geam de masina.


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s