bucurie fara moment precis

Bucuria unei zile vine din gesturile mici pe care le facem celor dragi. Nu conteaza daca este o zi aniversara, ci pur si simplu starea de a daruii ceva ,de multe ori lipsit de semnificatie materiala, unei persoane apropiate. Fie ca este o floare, vine ca sunt cuvinte venite din suflet, cu siguranta reactia este masura.

iuliaUna din bucuriile care ne coloreaza viata este bucuria pe care o simtim in suflet cand vedem fata radiind de fericire ,ochii sticland de frumusete interioara si de bunatate , vocea balbaindu-se incercand sa scoata o propozitie coerenta de multumire, gesturi tremurande din pricina emotiei . Este minunat sentimentul; de fapt, chiar asta este si bucuria de care vorbesc – sentimentul care ne “cutremura ” trupul vazand si simtind ce emotia celuilalt… este minunat… mai ales in cazul copiilor… se bucura pentru orice lucru mic pe care il primesc in dar si isi exprima liberi sentimentele, sinceritatea lor nativa te emotioneaza si nu ai alta reactia in afara de reactia de a te bucura impreuna cu ei …. Noi cu cat inaintam in viata, ne controlam emotiile, reactiile, ceea ce nu mi se pare foarte bine.Haide-ti sa fim copii mereu, sa , invatam sa ne bucuram pentru fiecare zi , fie ca primim ceva material sau nu, oricum cel mai important este sa ne bucuram de noi, ca ceea ce facem atat pentru noi cat si pentru ceilalti ne conduce catre telul propus.

Asa cum spune Pablo Picasso “Daca pictezi, inchide ochii si cauta”, fiind contextul de mai sus, eu as spune : daca vrei sa fii fericit, deschide ochii si fa ce simti in momentul respectiv.

Reclame

2 gânduri despre &8222;bucurie fara moment precis&8221;

  1. Ar fi frumost daca macar pentru o zi ne-am deschide sufletul si am fi sinceri si naivi, ca un copiii…Uneori am impresia ca noi – „maturii” avem de invatat atatea de la copii…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s