lucrul cu visele noastre

De cate ori ceea ce ne-am propus s-a intamplat? Cat de motivati am fost sa ducem la indeplinire ceea ce ne-am dorit? Meritam ceea ce ne dorim?

Varsta nu depinde de cati ani ai, ci de temperament si sanatate. Unii oameni se nasc batrani, iar uni nu se maturizeaza niciodata” – Tryon Edwards

In timpurile astea, omul se dezvolta singur si isi duce la indeplinirea singur obiectivele lucrand mereu la ele in fiecare zi.” Orice activitate care nu are legatura cu inaintarea spre telul propus, este un timp pierdut” spune Brian Tracy. In fiecare zi e bine sa avem un plan, ca sa fim eficienti si ca sa nu ne pierdem in multe activitati inutile. De aceea nu trebuie sa ne complacem in situatii care nu ne avantajeaza , de exemplu locul de munca, gasti de prieteni care nu fac nimic toata ziua,relatii de dragoste platonice. Sunt foarte multi astfel de oameni care se complac in diferite situatii si doar au impresia ca “asa trebuie sa fie”. Sunt multumiti ca au program facut de cineva care stie mai multe decat ei si ca luna de luna ei au un salariu. Dar cum ramane cu visele lor, cu dorintele lor? Multi nu stiu ca ceea ce li se intampla se intampla pentru ca ei fac lucrurile sa se intample.

Dorintele sunt atat de puternice incat daca suntem puternic motivati, tot ceea ce ne propunem se indeplineste.Asta spune si legea atractiei.Noi atragem lucrurile sa se intample. Daca facem ceva in fiecare zi pentru a ne indeplinii obiectivele propuse, cu siguranta se va indeplini.

Asadar, vizionati acesti filmulet, si pe urma faceti rost de film si urmariti-l cu inima si cu mintea deschise.


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s